måndag 13 juni 2011

River och Felix

River har många kompisar och alla har självklart sina egna personligheter. Alla är snälla killar men i vissa bor det mer bus i än andra. River påverkas ganska mycket av vem han leker med.
 Just nu är Rivers kompis Felix här och dom två har hängt ihop sen dagis. Vissa perioder leker dom jättemycket och vissa perioder går det längre emellan men dom är ändå alltid kompisar.
Felix är en sådan kompis som man vill att ens barn ska leka med, ett barn som påverkar ens barn positivt. När River och Felix väl hitta på bus så är det ganska oskyldiga sådana. Felix är en väldigt omtänksam kille som är väldigt rädd om Rivers bröder och som låter Oliver och Theodor vara med dom och leka (vilket River inte alltid uppskattar) För en stund sen så tog jag ut våran låda med glass i från frysen och alla barn fick välja en varsin glass, Felix valde den sista "filur-glassen" och självklart så kom då Oliver på att han ville ha den, jag sa til Oliver att vi köper fler sen och att han får ta en annan nu men Felix var så snäll och gav Oliver "filuren" och valde en annan glass till sig själv.
Ja Felix är en grabb som jag gillar och jag hoppas och tror att River och han kommer att hänga ihop i många år.


Det blev visst ett helt inlägg om Felix :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar