söndag 8 januari 2012

Underbara människor!

Ja jag är så evigt tacksam för alla underbara människor som finns runt omkring mig! Att vara en arbetslös trebarnsmor är inte allt för kul för min plånbok :( Och nu när det varit jul så är det extra surt, jag hatar verkligen Januari, jag försökte handla sparsamt men pengarna tycks ändå bara rinna iväg. För att inte tala om hur dyr bensinen blivit och en full tank räcker inte länge när man har en man som pendlar ett x antal mil per dag!
Så det som prioriteras är ju räkningar, mat och bensin så att Tom kommer till jobbet. Sen måste ju barnen få de kläder som dom behöver så min och Toms garderober fylls ju inte på allt för ofta.
I går undrade Annah om jag ville komma och sitta och dricka lite med henne och hennes syster Mia. Jag hade inget fint att ha på mig utan tog en gammal svart topp, den var ju hel och ren iallafall :-) Men det var en så kallad "kattpisströja" Ja alltså det är ingen katt som har pissat på den utan den började stinka kattpiss när jag svettades lite. Jag skulle då fråga Mia om jag fick låna en tröja av henne när hon kom med tre toppar som hade blivit för stora för henne och som jag fick. (Kattpisströjan hamnade i sopporna, vem vill gå runt och lukta kattpiss?) Jag fick även ett par skor...och kan man någonsin få för många skor??? :-D (Tom du ska bara vara tyst nu!)
Jag fick låna ett par skitsnygga och så sköna byxor också, dessa var jag ju tvungen att fråga om jag fick köpa av henne och det fick jag, så vid nästa krogbesök så ska jag bjuda på dricka som betalning :-) Så tack snälla Mia, jag tror inte du förstår hur glad man blir när man knappt äger några kläder och får så fina kläder, jag är så tacksam och glad! :-)
Tänk om jag nu även kunde få vinna den underbara tunikan också...ja gud vad lycklig jag skulle bli då! =) (Vill ni också vara med och tävla så klicka här!)
Sen får jag ju inte glömma att nämna Kerstin som var så snäll och skänkte två par skridsko till River när jag efterlyste på facebook om någon hade att låna ut då River skulle åka skridsko i skolan och det kändes onödigt att köpa nya då han inte alls tycker om att åka skridsko.
Sen hörde min gamla klasskompis Malin av sig för ett tag sedan och frågade om jag fortfarande ville ha en kura-säng, hon hade en som vi kunde få annars skulle hon slänga den....klart att Oliver ville ha den, han blev så glad! Så Olivers andra säng fick åka ner i förrådet för att vänta på att tas över av Theodor när juniorsängen börja kännas för liten för honom.
Sen är jag självklart så tacksam för alla mina släktingar som ställer upp på olika sätt, ni vet vilka ni är....ingen nämnd ingen glömd ;-)

Jag är ju en människa som själv vill finnas där och ställa upp för folk och tycker inte alls om att känna att jag inte kan ge lika mycket tillbaka, jag ställer självklart upp med det jag kan men rent ekonomiskt så är det inte lätt just nu och jag hoppas att ni alla vet att jag är så tacksam för allt och att jag mer än gärna ställer upp för er! Jag hoppas att jag snart får ett jobb så att jag slipper känna mig så beroende av omvärlden!

Men en sak är säkert och det är att när jag inte längre behöver de saker jag har fått så ska jag själv ge bort det som fortfarande är i brukbart skick!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar