tisdag 24 april 2012

Theodors eksem

Theodor har alltid haft knottrig hud på armarna och låren och de salvor vi provar har inte hjälpt. I går fick han röda utslag på armen, magen och halsen. Vi var på vårdcentralen i dag och de trodde att det är torreksem så nu har vi fått order att smörja med en salva morgon och kväll, denna ska vi även smörja de knottriga låren och armarna med så nu hoppas jag att det försvinner.
I morgon ska vi till Lejonungen och se om vi kan reda ut vad magproblemen beror på.

3 kommentarer:

  1. Hej hej, jag kikar in här hos dig ibland :) Det verkar ju helt galet det här med Theodor och vårdcentralen, dom trodde inte det kunde finnas någon koppling med hans magproblem och hudutslagen?? Hoppas ni får bättre hjälp på Lejonungen. Annars kanske det finns någon alternativ hjälp som ser kopplingen mage/hud, det känns ju nästan som kroppen bara skriker hallå. Som sagt hoppas ni får hjälp snart.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej!
      Vad kul att du kikar in här, nu ska jag kika inne hos dig också :)
      Ja det känns som att hans kropp bara skriker efter hjälp och man känner sig så maktlös när man inte får hjälp!
      Jag hoppas och tror att vi får bättre hjälp i morgon!

      Radera
  2. Tror han skulle behöva dricka Aloe vera, det rensar ut slaggprodukter och gör att huden blir bättre och många med exem och torr hy blir hjälpta.
    Har du använt salvan du fick av mej? har en annan oxå med naturlig kortison effekt i (från blommor) om du skulle vilja testa.

    Hör av dej om du vill veta mer.
    Kram

    SvaraRadera